Service

Zo eenvoudig bestel je online bij VitalFarma®

Bij VitalFarma® kun je eenvoudig online een bestelling plaatsen in de webshop. Jouw bestelling wordt dezelfde dag verzonden. De bezorging van je bestelling is gratis boven de 50 euro. Bestel je onder de 50 euro dan betaal je slechts €6,99,- aan bezorgkosten.

 • BESTELLEN

  In de webshop vind je onze producten die je online kunt bestellen. Kies het gewenste product, het aantal en druk op de button “In winkelmand”. Nadat je je gegevens hebt opgegeven kun je de bestelling online betalen.

 • BETALEN

  Bij VitalFarma winkel en betaal je veilig online. Wij werken samen met Mollie waar je met iDeal, Bancontact, Visa, MasterCard, AMEX, Apple Pay en Klarna je bestelling kunt afrekenen.

 • BEZORGEN

  Jouw bestelling verzenden wij met PostNL. Als je voor 15:00 uur besteld hebt (ma-vr) wordt je pakket de volgende dag bij je thuis geleverd. Uiteraard kun je ook kiezen voor één van de vele afhaalpunten.

 Jij kiest. Jij beslist. Jij voelt je goed.

Simpel en eenvoudig retourneren

Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Bij VitalFarma® kan je jouw product binnen 14 dagen retourneren. Lees hier hoe je jouw product eenvoudig in 4 stappen kunt retourneren.

 • STAP 1

  Aanmelden

  Klik op de knop ‘retourneren’ om jouw zending aan te melden. Doe dit binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt geplaatst. Geef aan wat de reden is van je retourzending, druk op verzenden.

 • STAP 2

  Inpakken

  Verpak jouw retourzending in de originele doos. Plak het retouretiket dat je hebt ontvangen op het pakket. Stop het retourformulier in de doos en plak deze goed dicht. Let op! Vergeet niet om het oude etiket van de doos te verwijderen.

 • STAP 3

  Verzenden

  Zorg dat je binnen 5 werkdagen jouw retourpakket wegbrengt naar een PostNL ServicePoint. De verzendkosten à € 6,99 zijn voor jouw eigen rekening en deze betaal je bij aanmelding van je retourzending.

 • STAP 4

  Terugbetaling

  Wanneer het pakketje aangemeld is in het distributiecentrum ontvangen wij daar een melding van en zorgen we dat je het bedrag binnen 10 werkdagen op je rekening teruggestort krijgt.

Verzenden & retourneren doen wij samen met PostNL

Wij werken samen met PostNL voor het retour zenden van je bestelling voor slechts € 6,99.
Ben je op zoek naar het dichtsbijzijnde ServicePoint? Klik op onderstaande button, vul je postcode, straat of plaats in en je vindt het adres en de openingstijden.

* Je betaald geen verzendkosten indien je een ander product hebt ontvangen dan je besteld hebt of als het bestelde product(en) beschadigd bij je is afgeleverd. Neem voor bovenstaande uitzonderingen altijd eerst contact op met de klantenservice van VitalFarma®.

Informatie van VitalFarma®

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een maaltijd of goede, gebalanceerd voeding. Ook zijn ze geen vervanging voor lichaamsbeweging of een gezonde levensstijl.

Gebruik voedingssupplementen niet “zomaar”. De inname ervan moet worden overlegd met een arts, apotheker of diëtist en worden voorafgegaan door de nodige onderzoeken, want elk lichaam is anders. Alleen dan is een juiste en doeltreffende supplementatie (aanvulling van tekorten) mogelijk.

Stel geen diagnose van jouw gezondheid (of die van jouw kind) op basis van een reclame.Dezelfde symptomen (o.a. vermoeidheid, apathie, gebrek aan eetlust) kunnen verschillende oorzaken hebben, die niet noodzakelijk verband houden met een tekort aan magnesium, vitaminen of andere stoffen die in de reclame worden gesuggereerd.

Als het om gezondheid gaat, ben je niet “iedereen” of “gemiddeld”: “elke ouder”, “gemiddelde 60-plusser” of “elke atleet”. Advertenties verwijzen vaak naar levensstijl of leeftijd om de “noodzaak” van supplementatie te rechtvaardigen. Het feit dat je lichamelijk actief of ouder dan 60 bent, betekent niet dat je een bepaalde voedingsstof mist.

Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen. Ze genezen of voorkomen geen ziekten.

Gebruik voedingssupplementen volgens de aanwijzingen voor dagelijkse hoeveelheid. Je vindt ze op de verpakking. Overschrijding van de dagelijkse inname-limieten van een stof zal je resultaten niet verbeteren, maar kan leiden tot verslechtering van je gezondheid. Zo kan bijvoorbeeld een overmatige ophoping van een bepaald soort vitamine in het lichaam spijsverteringsstoornissen veroorzaken.

Het gebruik van voedingssupplementen bij kinderen, vooral bij kinderen jonger dan 6 jaar, zonder medische indicatie kanschadelijk zijn voor het lichaam in ontwikkeling, waarvan de symptomen zich in een later stadium kunnen openbaren(zo kunnen bijvoorbeeld te grote hoeveelheden vitamines het natuurlijke immuunsysteem blokkeren). Voedingssupplementen in de vorm van lolly’s of snoepjes zijn, ondanks hun vorm, nog steeds supplementen met alle gevolgen van dien.